Voor al je vragen: 06 12785564 Appen mag ook! info@you-me-care.nl

Waar ik werk

 

 

Praktijk voor Haptotherapie 

Mijn praktijkruimte is gevestigd in het Kloosterhuis te Tilburg. Dit is een voormalig klooster, aan de rand van het centrum van Tilburg. Een rustige, sfeervolle plek, waar nog enkele andere zorgaanbieders werkzaam zijn. Mijn praktijk is gevestigd op de 1e verdieping en bereikbaar via een trap (er is geen lift aanwezig). 

De locatie is goed bereikbaar vanaf het station (ongeveer 10/15 minuten lopen) en ligt nabij de uitvalswegen richting Breda, Eindhoven en Waalwijk. Parkeren in de omgeving is per 1-6-2022 betaald. Als je voor de eerste keer komt, mag je aanbellen, maar de deur is open. Je kunt plaatsnemen in de wachtruimte, waar Ik je op kom halen.

 

Werkdagen-en tijden 

Donderdag:  9.00-18.00

Vrijdag:          9.00 – 18.00 

Wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact met mij op.