Heb je een vraag of wil je graag zo snel mogelijk starten? 06 12785564 Appen mag ook! info@you-me-care.nl

Waar ik werk

 

Praktijk voor Haptotherapie 

Mijn praktijkruimte is gevestigd in het Kloosterhuis te Tilburg. Dit is een voormalig klooster, aan de rand van het centrum van Tilburg. Een rustige, sfeervolle plek, waar nog enkele andere zorgaanbieders werkzaam zijn. Mijn praktijk is gevestigd op de 1e verdieping en bereikbaar via een trap (er is geen lift aanwezig). 

De locatie is goed bereikbaar vanaf het station (ongeveer 10/15 minuten lopen) en ligt nabij de uitvalswegen richting Breda, Eindhoven en Waalwijk. Parkeren in de omgeving is gratis. Als je voor de eerste keer komt, mag je aanbellen, maar de deur is open. Je kunt plaatsnemen in de wachtruimte, waar Ik je op kom halen.

CORONA MAATREGELEN

In verband met de huidige situatie, zijn er ook in het Kloosterhuis maatregelen getroffen. In de wachtruimte zijn vochtige doekjes aanwezig waarmee je je handen kunt reinigen. Als ik je kom halen, mag je vervolgens ook nog je handen wassen in het keukentje. Bij vertrek mag je het handen reinigen herhalen.

De stoelen in de wachtruimte staan 1.5 m uit elkaar en alle oppervlakken (o.a. klinken, trapleuning) worden door de dag heen regelmatig gereinigd. Binnen mijn praktijkruimte, draag ik zorg voor het reinigen van alle gebruikte oppervlakken na iedere sessie.

Werkdagen-en tijden Haptotherapie

Donderdag:  9.00-18.00

Vrijdag:          10.00 – 17.00 (geen weekenden). 

Wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact met mij op.